DESPİNA VANDİ 17 Eylül’de İstanbul’da

Karşı kıyının en sevilen seslerinden Despina Vandi, 17 Eylül’de
7. Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak.

Albümleriyle en yüksek satış rakamlarına ulaşan, dünya müzik listelerinde zirveye yerleşen, 20 yılı aşan kariyerinde birçok saygın ödüle layık görülerek ününü Yunanistan sınırları ötesine taşıyan Despina Vandi, en sevilen şarkılarını Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde seslendirecek. Şarkıları pek çok sanatçı tarafından cover’lanan Despina Vandi’nin, Anaveis Foties şarkısını Mustafa Sandal Aşka Yürek Gerek, Apapa şarkısını Ziynet Sali Ba-Ba, Thelo Na Se Do şarkısını Yaşar ve Yıldız Usmonova Seni Severdim ismiyle seslendirmişti.

Albümlerin başarısının ardından Avrupa, Amerika ve Avustralya’da kapalı gişe konserler veren sanatçı, Armand Van Helden, Milk & Sugar, Nick Skitz, Roger Sanchez gibi uluslararası birçok Dj ve prodüktörle de işbirliği yaptı. Alman elektronik müzik yapımcısı Schiller ile “Sehnsucht” albümünde “Destiny” şarkısını seslendirdi.

Medya ve hayranları tarafından moda ikonu olarak da takip edilen Despina Vandi, 2016’da kendi kreasyonunu oluşturdu. Aynı yıl ilk kez “Mamma Mia” müzikalinde rol aldı ve kapalı gişe gösteriler gerçekleştirdi.

Dünyanın en çok albüm satan Yunan sanatçısı olan Despina Vandi, 17 Eylül akşamı sürprizlerle dolu bir konser için İstanbul’da olacak.

17 EYLÜL 2018 – HARBİYE CEMİL TOPUZLU AÇIK HAVA SAHNESİ – 21.00