TROM
Konuk Ekip – Seyyar Sahne
Yazan-Oynayan: Hakan Emre Ünal
Yöneten-Metni Düzenleyen: Senem Donatan
Proje Asistanı: Serhat Gücüm
“Sahnede ve hayatta kendi olma”yı kendine mesele edinen bir oyuncu Roland Topor’un ”Masanın Altında” adlı oyun metnini tek başına anlatmaya karar verir. Zira oyuncu, ”Masanın Altında” oyununun baş karakterini kendine benzetmektedir. Oyuncu teatral hünerlerini kullanarak kendi hayalindeki ”Masanın Altında” oyununu seyircilere anlatmaya çabalarken, oyunla ve hayatla kurduğu takıntılı ilişkiyi de açık eder.
7 Ekim 20:30
Tek Perde 80 dak. / Tam: 35 TL / İndirimli: 25 TL
Sorunlu İnsan Kaynağı
Altıdan Sonra Tiyatro/Lokstoff
Yazan: Yaman Ömer Erzurumlu
Yöneten: Wilhelm Schneck & Yaman Ömer Erzurumlu
Oynayanlar: Cemre Buğra Ün, Erkan Kortan, İhsan Dehmen, Onur Tuna, Yaman Ömer Erzurumlu
Ses Tasarım: İhsan Dehmen
Kostüm Tasarım: Altıdan Sonra Tiyatro / Lokstoff
Yönetmen Yardımcıları: Kathrin Hildebrand, Sena Doruk, Doğa Uğurel
Fotoğraflar: Volkan Cengen
Uluslararası bir STK olan RHR’ın (Responsible Human Resource / Sorumlu İnsan Kaynağı) davetini kabul ederek bu akşam bize katıldığınız için teşekkür ederiz. Cesur olun, geniş düşünün, radikal tekliflere açık olun. Dünyada sizin durumunuzdaki yüzlerce insanın geçtiği süreçten geçiyorsunuz ve isterseniz oyuna yeniden katılabilirsiniz. Alternatifler arasından sizin seçeceğiniz bir yerde. Mucize vaat etmiyoruz. Ama global teklifimiz yüzde yüz çözüm odaklıdır.
En uygun teklifi yapabilmek için önce sizi tanımamız gerek. Küçük gruplar halinde. Merak etmeyin sıra size de gelecek. Biliyoruz sabırsızlanıyorsunuz. Biliyoruz bu durum başlarda gururunuza dokunuyordu. Bazılarınız çabalamayı temelli bıraktı. RHR olarak sizi anlıyoruz. Biz sadece sizin sağlıklı bireyler olarak hayatınıza devam etmenizi istiyoruz. Şimdi gözlerinizi kapatın ve çocukluğunuzu hatırlayın. İlk ne geliyor aklınıza? Tek kelime de söylemenizi istesem. Güzeeel. Çok güzel.
10 Ekim 20:30
Tek Perde 90 dak. / Tam: 45 TL / İndirimli: 30 TL
Judith’le Masal Yolunda
Anlatıcı: Judith Malika Liberman
Müzik ve Şarkı: Tahir Ayne
Oynayanlar: Gökçe Camgöz, Nesrin Aksu, Serkan Özcan
En son ne zaman masal dinlediniz? Hani eskiden toplanıyorduk ateşin etrafında, söz, müzik, masal, tılsımlı bir an paylaşmak için… Peki bu karmaşık şehrin ortasında bir masal zamanı olur mu? Yolcu kalmasın, biz gidiyoruz, masalların peşinden yolla çıkıyoruz. Masal ve müziğin birleştiği noktada bir yolculuğa davet ediyoruz sizi. Masalların tılsımlı yolunda, bütün yetişkinleri hayal dünyasının kapılarını açmaya çağırıyoruz. Bu masal yolcuğu yetişkinler için olsa da herkes için anlatıyoruz. Benim çocuğum bir buçuk saat boyunca bizimle bu serüvene çıkmaya hazır diyorsanız onu da getirin, mutluluk duyarız.
11 Ekim 19:00
Tek Perde 75 dak. / Tam: 25 TL / İndirimli: 15 TL
O.B.E.B. (Ortak Bölenlerin En Büyüğü)
Altıdan Sonra Tiyatro
Yazan-Yöneten: Yiğit Sertdemir
Oynayanlar: Aslı Can Kortan, Erkan Kortan, Gülhan Kadim, Seda Özen Yürük, Selin Girit, Yiğit Sertdemir
Kostüm ve Sahne Tasarımı: Gamze Kuş
Işık Tasarımı: Yiğit Sertdemir
Özgün Müzik ve Efekt Tasarım: Erhan Yürük
Oyun; 1970’li yıllarda bir psikolog ve yardımcısı tarafından, birbirinden farklı dört kadının psikodrama yöntemiyle, ‘merkezce’ belirlenen hedeflere yönlendirilmesini anlatan,’komplo teorisi’ üzerine kurulmuş bir komedidir.
13 Ekim 20:30
İki Perde 135 dak. / Tam: 45 TL / İndirimli: 30 TL
