SALONDA BU HAFTA (6 MAYIS 2017)

İstanbul yeraltı kültürünün dört önemli grubu ilk kez art arda Salon sahnesinde/
6 Mayıs Cumartesi, 21.30

En son 18 Şubat 2017 tarihinde Salon’da sahne alan ve bu konserle 25. yılını kutlayan Radical Noise, 23 sene önce tamamen kadınlardan oluşan bir kadroyla kurulan ve yakın zamanda kadrosunu sabitleyip Planet Tampon albümünü yayımlayan punk rock grubu Tampon, Kadıköylü saykedelik ve deneysel rock grubu Uluru ve yüksek enerji içeren şarkıları ve sahne şovuyla izleyenleri kendine hayran bırakan OI/punk/hardcore grubu Ofisboyz İstanbul yeraltı kültürünün en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Dört grubun art arda sahne alacağı, %100 Metal sponsorluğunda gerçekleşecek gecede sesin sınırları zorlanacak. Konserin biletleri ayakta 35 TL, öğrenci 25 TL olmak üzere Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir.

Bilet Bilgileri

Etkinliklerin biletleri, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir.
(İKSV ana gişesi Pazar hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında açıktır.)

Öğrenci biletleri ana gişe İKSV’den temin edilebilir, etkinlik kapasitesi el verdiği sürece öğrenciler sınırsız sayıda indirimli bilet satın alabilirler.

Salon etkinliklerinde Vodafone Red ve Vodafone FreeZone üyelerine bir bilet alana ikinci bilet hediye.

Lale Kart sahipleri %25’e varan indirimlerden yararlanabilirler. Ayrıca Lale Kart’ın en genç kategorisi Mavi Lale Kart ile siz de İKSV’yi destekleyebilir, tüm Salon İKSV etkinliklerinde %10 indirimden yararlanabilirsiniz. Mavi Lale Kart yalnızca 50 TL. Ayrıntılı bilgi için: lalekart.org

Salon İKSV’de bu sezon da %100 Müzik konseptinde düzenlenecek konserler ile Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleşecek Garanti Caz Yeşili konserleri de izleyicilerle buluşacak.

MasterCard da Paha Biçilemez İstanbul programı kapsamında Salon etkinliklerine katkıda bulunuyor.

Bowers & Wilkins de Salon İKSV’ye teknolojik destek veriyor.